Pe 5 octombrie 2014, Antena 1 a lansat un nou show de talente: “Danseaza printre stele” care va fi transmis live in fiecare duminica seara.
In aceasta toamna, vedetele „Danseaza printre stele” si traiesc acerba competitie din concursurile de profil, iar Jojo, Mihai Petre si Igor Munteanu sunt cei care le vor nota evolutia pe ring in show-ul realizat dupa cel mai longeviv format de dans din lume, Dancing with the Stars.
Asadar, dupa cum declara Mihai Petre, telespectatorii trebuie sa se astepte la „un spectacol de dans in adevaratul sens al cuvantului, creat de dansatori profesioniști cu experienta si vedete.
Competitia va fi una acerba si spectaculoasa”.

Casa de Balet este partener al acestui show in care, alaturi de profesionisti, evolueaza foarte multe vedete din show-biz. Ne onoreaza acest parteneriat, am gazduit in studiourile Casei de Balet preselectiile, iar acum repetitiile se desfasoara aici. Toate vedetele show-ului au trecut pragul Casei de Balet si speram ca aici se simt ca acasa. Le asteptam sa revina, ori de cate ori cauta locul in care vor sa se antreneze sau sa repete rolurile pentru scena.