Casa de Balet – partener al Teatrului Ion Creanga

//Casa de Balet – partener al Teatrului Ion Creanga

Casa de Balet – partener al Teatrului Ion Creanga

Festivalul International de Teatru pentru Copii

In perioada 27 septembrie – 4 octombrie 2014, se desfasoara “Festivalul International de Teatru pentru Copii” organizat de Teatrul Ion Creanga. Incepand din acest an, Casa de Balet a devenit partener al evenimentului, sustinand manifestarile din tematica festivalului.

Initiat in 2005, Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii “100, 1.000, 1.000.000 de povești” iși propune sa fie un program complex de educație teatrala, culturalizare și formarea gustului estetic al celor mai mici spectatori, prin intermediul spectacolelor de teatru pentru copii, colocviilor despre arta spectacolului, dezbaterilor și atelierelor de teatru pentru copii.

Cu ocazia celei de-a X-a editii, organizatorii isi propun sa reuneasca o selectie artistica diversificata ca forma de reprezentare teatrala si incurajeaza companiile profesioniste de spectacole sa participe cu productii de teatru dramatic, liric, coregrafic, teatru de papusi etc.

Cu acest prilej, gazduim in scoala noastra workshopuri pentru tineri actori in ziele 30 septembrie, 1 octombrie si 2 octombrie, la sediul din Calea Dorobantilor.
Cordonatorii acestui proiect sunt Michal Svironi si Yarah Perah.

Login

Cont nou | Ai uitat parola?