Cea de-a zecea ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești”, organizată de Teatrul Ion Creangă între 27 septembrie și 4 octombrie, a ajuns la final.

Pe parcursul celor opt zile, evenimentul a reunit doua sectiuni competitionale si una necompetitionala reflectate in 30 de spectacole ce au incantat si emotionat spectatori de toate varstele. Menit a fi un program complex de educatie teatrala si formare a gustului estetic de la cele mai tinere varste, festivalul a sustinut reprezentatii pe variate scene bucurestene si a decernat premii pentru cele mai bune spectacole si cei mai buni actori ce se adreseaza categoriilor de varsta 0-6 si 6 -12 ani.

Insă juriul nu a acordat premii doar actorilor si companiilor teatrale participante ci si amfitrionilor evenimentului. Casa de Balet Bucuresti reprezentata de dna Catalina Tudor – Director Artistic a primit o distinctie speciala ca semn de apreciere pentru sustinerea oferita in organizarea festivalului.