A venit primăvara. Natura renaşte şi, odată cu ea, arta prinde, la rându-i, noi forme de viaţă. Aşadar, Casa de Balet vă invită la un adevărat regal al eleganţei şi rafinamentului primăvaratice. Pe 27 martie, Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani va găzdui Recitalul de balet, “Primăvara dansului”, al Liceului de coregrafie “Floria Capsali”, din Bucureşti. Gala va fi împărţită în două reprezentaţii: de la ora 14:00, îi veţi putea admira pe elevii claselor V-VIII, în timp ce de la ora 17:30 vor putea fi aplaudaţi elevii claselor IX-XII ai celebrei instituţii de învăţământ.

Cu o istorie de peste 65 de ani, Liceul de coregrafie “Floria Capsali”, din Bucureşti, este una dintre puţinele şcoli cu adevărat profesioniste de balet din România şi, probabil, cea mai cunoscută. Liceul de coregrafie este, astfel, o instituţie de învăţământ artistic, care de-a lungul timpului a contribuit, în mod decisiv, la dezvoltarea dansului şi baletului românesc. De asemenea, prezenţa Liceului de coregrafie “Floria Capsali” la olimpiade şi concursuri de balet naţionale şi internaţionale a fost încununată cu cele mai înalte premii şi diplome.

Eveniment organizat cu sprijinul Casei de Balet.

Biletele pot fi procurate de la Casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani (str. Lipscani nr. 53), de luni până duminică, în intervalul orar 12:00-22:00, şi online pe www.bilete.ro.