Cursurile online continuă și din Septembrie 

Avem grupe noi unde putem învăța pentru prima dată elemente de balet sau grupe avansate unde ne șlefuim mișcările. 

Din aprilie, au fost alături de noi cursanți din Arad, Bacău, București, Cluj, Galați, Iași, Mureș, Pitești, Sibiu, Suceava și Timișoara. 

”Cursul online a fost prima mea experiență la balet. Fiind începătoare, am învățat mișcări și termeni noi, dar am și cunoscut persoane noi. M-au impresionat doamnele profesoare, mi-au plăcut colegele mele și m-am și distrat la cursuri. Mi-aș dori să îi cunosc personal, dar consider că și online, activitățile de la balet de până acum mi-au plăcut și mi-au oferit satisfacții multe. Am apreciat munca tuturor participanților și voi rămâne cu amintiri plăcute.” (Anastasia Vișan- Pitești )

”Experiența mea la cursul de balet online a fost una foarte bună. Nu m-am gândit că orele de balet se pot desfășura atât de intens online.

Consider că am învățat lucruri noi, care mă vor ajuta in cadrul cursurilor de balet.” (Daria Violeta Munteanu – Cluj )

Acum, cursurile online se pot desfășura în paralel cu cele de la sală având o reducere de 30% față de costul acestora. Programul cursurilor începe cu ora 16. 

Pentru a accesa cursurile online aveți nevoie de aplicația ZOOM Cloud Meetings, care se descarcă gratuit din GooglePLay (Android) sau AppleStore (iOS)

Pentru Laptop/PC, aveți link-ul https://zoom.us/download#client_4meeting