În apropierea Crăciunului, Casa de Balet vă invită la un adevărat regal al eleganţei şi rafinamentului. Pe 19 decembrie, Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani va găzdui Recitalul de balet al Liceului de coregrafie “Floria Capsali”, din Bucureşti. Gala va fi împărţită în două reprezentaţii: de la ora 14:00, îi veţi putea admira pe elevii claselor V-VIII, în timp ce de la ora 18:00 vor putea fi aplaudaţi elevii claselor IX-XII ai celebrei instituţii de învăţământ.

Cu o istorie de peste 65 de ani, Liceul de coregrafie “Floria Capsali”, din Bucureşti, este una dintre puţinele şcoli cu adevărat profesioniste de balet din România şi, probabil, cea mai cunoscută. Liceul de coregrafie este, astfel, o instituţie de învăţământ artistic, care de-a lungul timpului a contribuit, în mod decisiv, la dezvoltarea dansului şi baletului românesc. De asemenea, prezenţa Liceului de coregrafie “Floria Capsali” la olimpiade şi concursuri de balet naţionale şi internaţionale a fost încununată cu cele mai înalte premii şi diplome.

Biletele pot fi procurate de la Casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani (str. Lipscani nr. 53), de luni până duminică, în intervalul orar 12:00-22:00.
Cu o zi inaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani (str. Lipscani nr. 53)

Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 14:00
Teatrul de pe Lipscani, Sala Mare, Bucuresti

Detalii: 0734.000.236
Pret bilet 10 lei